Sad je Dosta!

Zašto sam napisala  knjigu  baš sa naslovom “Sad je dosta”

Ovu motivirajuću knjigu napisala sam za sve zaposlene ljude koji se ujutro spremaju na posao sa grčem u grlu. Za sve one zaposlene ljude koji bi najrađe povratili prije odlaska na svoje  radno mjesto.

Za sve te ljude koji misle da nemaju  drugog izbora i da moraju trpjeti razno razne budaleštine od šefa ili suradnika. Koji misle da nisu dovoljno sposobni da si pronađu  drugačiji posao,  na kojem će biti cijenjeni i na kojem će biti bolje primljeni.

Za sve njih napisala sam knjigu sa naslovom Sad je Dosta!

Svi smo mi ljudi, ovakvi ili onakvi ali potrebno je poštivati jedni druge.

Nismo mi ničija kanta za smeće da netko svoje frustracije baca na nas.

 I mi osjećamo fizičku i psihičku bol. Nema potrebe da stojimo pored nekoga

 tko nam nanosi bilo kakvu bol.

Sad je dosta! znači da je kap prelila čašu i tu povratka više nema. 

„Jedna vrata su se zatvorila a otvorio se veliki portun“

Nikada ne plačite za nečim što ste napustili a gdje se niste osjećali dobro. Znači da je to tako i tako bilo toksično mjesto i okolina za Vas. Udaljite se od toga, zaboravite na to, potisnite to negdje u beton i okrenite se otvorenom portunu.

Život je lijep a uz to samo je jedan, nema reprize! Nemojte si dozvoliti da Vam ga netko truje. Maknite se i okrenite Suncu. Krenite prema toplini, prema ljepoti života, jer tamo gdje je hladno nema života.

Moja prekretnica je na sreću trajala samo 5 mjeseci, jer sam shvatila da je to ludost ostati onom okruženju.  Kada sam samu sebe „prosvijetlila“ rekla sam napisati ću knjigu da pokažem ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji da ima izlaza.

„Sve se može ako se hoće“.

INFO

Copyright © 2024. Voxern – Izrada Web Stranica

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nastavite Kupovati