Sad je dosta!

U knjizi „Sada je Dosta!“, kronološki sam  opisala svoj put u svjetu show biznisa. Moj životni put ispred i iza pozornice koji je počeo kao dječja aktivnost pretvorio se u životno – poslovnu karijeru.

Moje životno iskustvo  dokazuje da ništa nije nedostižno i nemoguće, sve se može ako se hoće. Moje djetinje izjave da ću biti dio estrade, ostvarile su se na način da sam se  kretala u društvu svjetski  poznatih  javnih osoba,  što je za  običnog  čovjeka nezamislivo.

Velikom broju danas poznatih javnih osoba,  osmišljavala sam  i  davala savjete za  javni nastup.

U  knizi „Sad je Dosta!“ odgovorila sam na pitanja kao što su:

Kako prepoznati znakove na svom putu i usmjeriti život u pravom smjeru?

Zašto je potrebno slušati svoju intuiciju i slijediti znakove za izgradnju samoga sebe?

Kako se ponašati u raljama show biznisa?

Kako mlada djevojka može opstati u borbi sa lavovima?

Koliko je bitno imati svoj stav i dostojanstvo?

U knjizi „Sad je Dosta!“  prepričala sam  nekoliko interesantnih i komičnih situacija koje sam doživjela sa  raznim svjetskim zvjezdama. Bilo ih je još jako puno ali „o- tom- potom“.

Cilj ove knjige bio mi je  ukazati  osobama koje  su  došle na  prekretnicu svog životnog puta,  da se  odluče iskoristiti životne mogućnosti i  realizirati sebe kao sretnu i zadovoljnu osobu.

 Pronaći sebe na litici provalije i odlučno promijeniti smjer kretanja u  pravcu slobode i rasterećenja, znak je sazrijevanja. 

Motivirajuće poruke i znakovi  u ovoj knjizi usmjeravaju osobu da preispita i ponovno pronađe samog sebe.

Ako iz ove  knjige budete upamtili samo nekoliko znakova koji će vas navesti na razmišljanje o sebi,znači da je vrijedilo pročitati je.

Copyright © 2024. Voxern – Izrada Web Stranica

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nastavite Kupovati