Odredbe i uvjeti za Gledissprah.com web mjesto za prodaju knjiga

Dobrodošli na Gledissprah.com, web stranicu za prodaju knjiga kojom upravlja

Pristupom ili korištenjem naše web stranice, suglasni ste s ovim Uvjetima i odredbama. Pažljivo ih pročitajte prije korištenja web stranice.

Korištenje web stranice
Gledissprah.com namijenjen je samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Web mjesto možete koristiti za pregledavanje, kupnju i recenziranje knjiga. Ne smijete koristiti web stranicu u bilo koju nezakonitu ili neovlaštenu svrhu, niti smijete, korištenjem web stranice, kršiti bilo koji zakon u vašoj nadležnosti.

Kupnja knjiga i plaćanje
Sve knjige kupljene na Gledissprah.com ovise o dostupnosti. Zadržavamo pravo ograničiti količinu prodanih knjiga, te odbiti ili otkazati bilo koju narudžbu u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga. Plaćanje za kupnju knjiga može se izvršiti važećom kreditnom karticom Paypalon ili plaćanjem na kucnoj adresi ili drugim načinom plaćanja koji prihvaća Gledissprah.

Slanje i dostava
Gledissprah.com dostavlja knjige unutar Republike Hrvatske. . Troškovi dostave i vrijeme dostave razlikuju se ovisno o vašoj lokaciji i načinu dostave koji odaberete prilikom naplate. Dajemo sve od sebe kako bismo osigurali pravovremenu isporuku, ali ne možemo se smatrati odgovornim za bilo kakva kašnjenja ili oštećenja nastala tijekom slanja.

Povrati i povrat novca
Ako niste zadovoljni kupnjom, možete je vratiti na Gledissprah.com za povrat novca u roku od 14 dana od primitka. Knjige moraju biti u novom, nekorištenom stanju sa svim originalnim pakiranjem i dodacima. Povrati će se izvršiti na izvorni način plaćanja korišten za kupnju, a obrada može potrajati do 10 radnih dana.

Intelektualno vlasništvo
Sav sadržaj na Gledissprah.com, uključujući tekst, grafiku, logotipe, slike i softver, vlasništvo je

ili njegovih dobavljača sadržaja i zaštićen je američkim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Ne smijete reproducirati, mijenjati, distribuirati ili prikazivati bilo koji sadržaj na web stranici bez izričitog pismenog dopuštenja Gledissprah

Ograničenje odgovornosti
Gledissprah, neće biti odgovorana ni za kakvu štetu bilo koje vrste proizašlu iz korištenja Gledissprah.com, uključujući ali ne ograničavajući se na izravnu, neizravnu, slučajnu, kaznenu i posljedičnu štetu.

Mjerodavno pravo
Ovi Uvjeti i odredbe regulirat će se i tumačiti u skladu sa zakonima države Hrvatske, bez obzira na njegove odredbe o sukobu zakona. Svaki pravni postupak ili postupak koji proizlazi iz ili je povezan s ovim Uvjetima i odredbama bit će pokrenut isključivo pred državnim ili saveznim sudom koji se nalazi u Hrvatskoj.

Promjene Uvjeta i odredbi
Gledissprah, zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Vaše daljnje korištenje Gledissprah.com nakon bilo koje takve izmjene predstavlja vaš pristanak da budete vezani izmijenjenim Uvjetima i odredbama.

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima i odredbama, obratite nam se na info@gledissprah.com.

INFO

Copyright © 2024. Voxern – Izrada Web Stranica

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nastavite Kupovati