CASTING –  što je zapravo Casting?

Casting u prijevodu znači odabir.

Casting je riječ koja se koristi u show businessu a označava odabir prave osobe ili lica i karaktera za određenu ulogu ili nastup.

Casting može biti teška riječ ako ju gledate sa osobne strane. Ako ju gledate sa stajališta: “Što ću ja ići na neki casting da mene netko gleda, promatra i ocijenjuje”,  onda svakako imate krivu percepciju, što je zapravo Casting ?!

Sa produkcijske i poslovne strane gledano, Casting se radi da bi se osobu ( glumca, statistu, manekena, hostesu) postavilo na određenu poziciju koja njoj/njemu najbolje odgovara i s kojom se najbolje snalazi.

CASTING  je upoznavanje osobe koja se predviđa za određenu poziciju ili ulogu

Znači, CASTING je bitna provjera Vaše osobnosti za određenu ulogu.

Kao što sam rekla , riječ Casting možda teško zvuči ali  Casting možete pronaći u svakodnevnim situacijama. Možda se ne nazivaju Casting ali imaju isti značaj i svrhu.

    • kada idete na razgovor za novi posao, poslodavac sa vama odrađuje prvi razgovor, pa drugi stupanj razgovora pa treći… itd., a sve u svrhu pronalaska najbolje pozicije za vas u firmi. 

    • ako se bavite sportom, na natjecanjima se natječete tko će biti bolji,  a bolji je onaj koji ima veće rezultate,  taj pobjeđuje i ide dalje… na novo natjecanje, odnosno na novi Casting.

Prema tome, CASTING  je upoznavanje i predstavljanje sebe za određeni posao.

CASTING za HOSTESE

Kada radimo Casting za Hostese,  ne radimo sistematski pregled i ne vadimo krv…

Na Castigu upoznajemo djevojke sa uvjetima i osnovnim načinom  rada na angažmanima. 

Nije svaki angažman isti, nije svaki event ili koncert isti, nije svaka Hostesa spremna za  svaki event. Sve su to detalji koje prolazi svaka Hostesa na edukaciji.

 U pripremi je nova Edukacija za Hostese prije ljetne koncertne sezone.

Zato, još uvijek imamo slobodnih mjesta za Vašu prijavu. 

INFO

Copyright © 2024. Voxern – Izrada Web Stranica

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nastavite Kupovati